dimanche 30 janvier 2011

Draga,draga Surry

 Am citit cu sufletul la gura (vorba vine) dezmintirea ta. Nu e vina mea ca oamenii,asa academici si doctoranzi si specialisti cum sunt ei - nu stiu sa citeasca. Pluta cu care esti tu e pluta dumitale,dopul meu e dopul meu. Dopu`la pluta. Nici eu nu doresc sa fiu asociat povestirilor de pe pagina ta...nu de alta dar nu am calificarile necesare pentru a traduce în limba româna ce scrii tu acolo,si nici suficiente resurse pentru a merge pâna la capatul postarilor tale. Asa încât reafirm : Pluta ta (scuze pentru cacofonie) si Dopu`meu sunt doua lucruri complet diferite. Despre a-ti arata ca sunt barbat...nu te supara dar cred ca o sa trec peste aceasta demonstratie. De gustibus...,vorba unora.

 În alta ordine de idei,sa stii ca regret sincer ca nu esti în slujba nimanui. Îti doresc curaj si numai bine în cautarea unui loc de munca.


6 commentaires:

  1. oare n-ai fost prea sofisticat in exprimare, crezi ca a ințeles cui trebuie sa se adreseze sa-i arate cat este de barbat :D

    RépondreSupprimer
  2. AUZITI NU VRETI VOI SA VA ARATATI RECIPROC AVANTAJOS BARBATIA SI SA MA EVITATI !
    ATACATI-L pe SAS UNDE SI CUM VRETI VOI !
    DAR NU CU AJUTORUL MEU!
    am si eu O INTREBARE :CE CASTIGATI DIN RAZBOIUL ASTA STUPID?!
    Cat despre locul meu de munca :)))eu zic sa pastram relatii cordiale si decente...

    RépondreSupprimer
  3. Ce commentaire a été supprimé par l'auteur.

    RépondreSupprimer
  4. nu vrrei sa intelegi ca nu-i treaba noastra sa-i spunem lui ”x” unde si ce sa creada, chiar nu pricepi ca te bagi aiurea in vorba cu noi.te rog sa-l lamuresti tu pe SAS cine, ce, cum, unde, de ce. el s-a asociat cu tine si pluta dumitale(sa îl citez pe Boribum).noi nu i-am indus nimic in sensul acesta, nici nu ne-am dorit, nici chiar pentru distractie(cu toate ca a fost). asa ca scrie un post pe pluta si poate il lamuresti, si el îti arata cat este de barbat.
    sunt sigur ca a priceput ulterior.dar la ce chef de aparut in public are acum mari sanse sunt sa-l ”plimbi cu pluta dumitale” o buna bucata de vreme si lui sa nu-i pese ca nu ti-a aratat barbația, inca ;)

    RépondreSupprimer
  5. ba da tare va ofticati!:)))
    Din partea mea puteti sa va spargeti capetele !
    spor la treaba!:)))

    RépondreSupprimer
  6. Surry,când treci pe aici,te rog frumos sa nu mai urli. La mine se vorbeste pe un ton normal.Cioc-cioc,bati la usa,spui ce ai de spus si...gata. Ti-o spun,ca vad ca ai tendinta sa folosesti majusculele. Multumesc pentru întelegere.

    RépondreSupprimer