mardi 21 septembre 2010

  


DISCLEI MAR



             

 Acest blog are un singur scop :
  1. confirmarea povestilor conform carora,si infirmarea lor urgenta.
  2. apararea cu forta (cuvântului) a tuturor cuceririlor stiintei si tehnicii în materie de securitate nationala,transversala,abordabila ecumenic si militar într-un spatiu care. 
  3. publicarea de materiale foto/video care lamuresc sau încurca (dupa caz) anumite situatii ivite în peisajul luptei pentru pace a popoarelor oprimate de.
  4. comunicarea cu entitati extraterestre.
  5. constituirea unui grup de sustinere pentru eliberarea din închisoare a tuturor celor ce urmeaza a fi arestati în perioada 2048-2265 pe motive politice,atât pe planeta noastra cât si pe doua planete în jur. Inclusiv planeta Pipera,pe axa Dorobanti-Pipera si retur.
  6. elucidarea enigmei « au avioanele claxon ? » precum si deconspirarea unor locuri de antrenament privilegiate de anumite forte speciale,atât straine cât si necunoscute.
  7. gasirea raspunsului la întrebarea : « ce au secret serviciile speciale » si « ce e special la serviciile secrete ». Rubrica realizata cu concursul  unui  .



 Stiu,singurul scop e de fapt 7. Dar de fapt,dupa o analiza amanuntita,veti vedea ca e posibil sa scrii una si sa socotesti alt…fel,tot asa cum e posibil sa umpli world wide web –ul cu rahaturi doar ca sa te bage lumea în seama. Pe de alta parte,veti  . Acest blog de bloc va primi toate comentariile,dar numai pe cele laudatoare,adulatoare,pozitive si datatoare de speranta. Donatiile si contributiile ,înjuraturile,glumele dar mai ales lucrurile serioase vor . (Nu va mirati de terminarea brusca a propozitiilor.Semnatarul si posesorul plenipotentiar al acestui blog a observat ca este de bon ton sa gândesti limitat ,cu dâmburi si cu gâlme,mai ales la persoanele cu veleitati de diplomati în diferite stiinte sociale,anticontraterorism si .Asa ca de ce nu ar fi la fel în privinta scrisului ?) 

2 commentaires:

  1. faimosul wEwEwEu care ti-a starnit pofta de securitate nationala dar care ti-a si slefuit cultura de securitate, detine cateva exemplare demne de postat {pentru Posteritate, fireste}.cu siguranta vei avea suficienti, care.

    zi-le pe bune
    http://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc&feature=player_embedded

    RépondreSupprimer
  2. Spor la scris si la gasit cheile pentru descifrat toate secretele, de la claxonu' avionului si pana la tainele secrete ale secretelor tainice.

    RépondreSupprimer